Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2019 22:18 - Регресия- животът на Джаху и Йаред
Автор: anansar Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 838 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 21.02.2021 14:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Вчера за пръв път бях на регресия, водена от друг. По принцип съм разкрил няколко свои предишни живота чрез Астрална проекция. Но тази трябваше да бъде завършек на седемдневен цикъл от ритуали и практики започнали на 2 януари и имащи за цел обновление, рестарт и навлизане с издути от вятър платна в нов жизнен цикъл. 
Беше групова медитативна регресия водена от Петър Петров в йога център Мандала. Мога да само добри отзиви за мястото и водещия- приятна, спокойна и отпускаща обстановка, Петър е интелигентен , светъл и позитивен млад човек, по-топъл от други хора с които съм работил. 
Относно видяното и преживяното- беше изненадващо за мен, нещата не протекоха никак според очакването. По време на досегашните ми регресии, чрез АП, винаги съм бил герой на действието, тоест изживявах нещата както в действителността, без разлика като усещания, мисли и действия с обективната реалност. При тази регресия бях наблюдател. 
И странното е, че бях наблюдател на два филма едновременно. За две съвсем различни личности, две съвсем различни , пресекли се за момент истории, даже филмите бяха с някак си различна графика. И докато единият беше живота на съвсем обикновен и дори бих казал примитивен човек..другият беше пълна фантастика за извънземно същество, което беше изпратено на земята. 
Искам да отбележа, че при регресиите с АП съм попадал само на реалистични, дори бих казал тривиални исторически сюжети.
Та..след моментът на "преминаване на вратата" и навлизане в миналия живот сега започнаха два филма, единият беше абсолютно неконтролируем и не се поддаваше на командите на водещия, това беше "фантастиката" другия ги следваше.
През цялото време имаше глас, който ми казваше някакви неща и който отговаряше на моите въпроси.
Първо попаднах в извънземна база в близост до планетата Юпитер. Хуманоидни същества управляваха непонятни технологии. Базата беше просторна , с огромни колони от непознат зеленикав материал. Сънният съветник ми каза, че това е раса, която на Земята сме нарекли "елохим" и че тази раса притежава три бази в Слънчевата система= на Ганимед, спътник на Юпитер, където се развиваше и действието , на марс, която към момента на действието във видението ми е изоставена база и още една база, която не ми се каза  къде се намира, нито в какво състояние е, а само, че е малка база, "наблюдателен пост".
Чрез генно инженерство и технология са изкуствено отглеждане на клетки  беше създадено белокожо човекоподобно създание. Десетина високи хуманоидни фигури работеха по създаването му. Бяха по двойки, мъжка и женска. Чертите им бяха правилни, човекоподобни, дори бих казал "изящни". 
Когато "конструктът" беше готов, за да има свободна воля трябваше да му бъде вкарана "душа".  В лабораторията имаше нещо, не знам технология или магически предмет, излъчваше странна жълтеникава светлина. Използваха това нещо ( сънният съветник преведе названието на предмета като "кладенец на душите")  за да "пленят( хванат, извлекат) една "древна душа" и да я вкарат в конструкта". После съществото беше изпратено на Земята.

През скалиста планинска местност течеше река. Имаше примитивна колиба от дебели клони и кожа. Груб, мургав човек живееше в нея. Той имаше примитивна лодка, подобна на кану, еднодръвка, която използваше да лови риба. Също така събираше растения, насекоми и други дребни животни, които успяваше да улови, за да се храни. Имаше широко лице, със слабо, почти никакво окосмяване, масивна челюст. Косата му беше гъста , мръсна и спескана, но сравнително дълга. 
Забележително събитие в живота на мургавия човек беше да намери вкаменелости от някакви морски животни, докато търсеше храна. Това го изуми и разтресе душевно, понеже мястото беше планинско и той не можеше да си обясни как така намира морски същества там и как така те са станали на камък.
Попита гласа ( сънният съветник) къде и кога се намираме и кой е мургавият човек. Отговорът беше , че се намираме в Синай 5724 години преди новата ера, а мургавият примитив се нарича "Джаху". 
Попитах дали това е Древен Египет, отговорът беше, че Древен Египет още го няма, само села, "още е много рано, не са се появили номовете". 
Имаше там и едно белокожо племе. Джаху не живееше с него, но "конструктът" живееше. Гласът ми каза, че конструктът се нарича "Яред" (Йаред).
Яред имаше жена и деца. Той не си изкарваше прехраната с физически труд, учеше племето да прави някакви неща- да строят къщи и някакви други занаяти им показваше. 
По-късно Джаху и Яред пътуваха с една лодка направена от тръстики по голяма и мътна река, през джунгла. Наоколо живееше племе подобни на Джаху хора, мургави, ниски, набити, с мръсни , сплъстени коси. Попитах гласа къде сме, отговорът беше "това е Нил, а това са тръстиковите хора". 
След това видях базата, където "конструктът" беше създаден отвън. Беше тъмна, с металически отблясък и звездовидна форма. Нещо като огнени топки започна да я удря, бяха десетки. Не разбрах бомбардират ли я или е метеоритен дъжд. Попитах гласа какво виждам- отговорът беше "унищожаването на базата на Ганимед". 
Попитах това асгардите ли са, високите светли нордически извънземни. "Не", отговори гласът- "тези може да ги наричаш Юпитерианци". "Познават ли асгардите?" - попитах пак. "Всички цивилизации , способни на междузвездни пътувания контактуват една с друга"- отговори гласът. Попитах какво или кой е Яред, отговорът беше "нефилим". 
Попитах гласа какво е трябвало да науча и какво да взема от тази регресия, отговорът беше "Нищо. Това е приключено за теб".
След това Петър ни изведе от регресията. Бях като току що събуден от много дълбок и тежък сън, спеше ми се зверски, а главата ме болеше силно .Като се прибрах вкъщи си легнах и спах дестина часа непробудно.
Преди да си тръгна във фоайето на йога център Мандала има гадателски карти, зададох въпрос "какво и за какво беше всичко това?" Отговорът беше паднаха ми се "пазителят на хрониките" и "помощ от ангелите". Съвпадение? 



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anansar
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 43573
Постинги: 19
Коментари: 12
Гласове: 81
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031